GoGo, Extravagant door Nederland…

Sinds jaar en dag zijn de GoGo dansers en danseressen van Extravagantie te zien op feesten door heel Nederland. De GoGo-dansers zorgen ervoor dat jouw feest extra flair en energie krijgt door hun dans-acts. De dansers kunnen zich volledig aanpassen aan het thema van een feest. Onze dansers hebben de revue gepasseerd op grote (dans)evenementen en concerten, maar ook op feesten in discotheken en clubs.

Allemaal goed, maar wat zijn GoGo-dansers eigenlijk?

GoGo dansers worden ingezet om met hun “dansmoves” publiek te entertainen en op te zwepen. Dat kan zijn in een nachtclub, maar ook op een feest, festival of op elk ander evenement met muziek.

Onstaan in begin jaren ’60

Het Gogo dansen is ontstaan in de vroege jaren van 1960, er zijn twee verhalen bekend; het ene verteld dat vrouwen in The-Peppermint-Lounge in New York op de tafels de Twist begonnen te dansen, maar er is ook een verhaal dat het oorspronkelijk in de beroemde rockclub de Whisky-A-Go-Go in Los Angeles is ontstaan. De Clubgangers van die tijd droegen minirokjes met daaronder knie-hoge laarzen met hoge hakken die “Go-Go Boots” werden genoemd. Nachtclub promotors vonden het destijds een goed idee om vrouwen in te huren die in deze kledij de bezoekers van de club moesten entertainen.

Het GoGo dansen in Nederland heeft in de beginjaren 90 een enorme impuls gekregen door het opkomen van de “House scene”. Sexy geklede mannen en vrouwen dansten in clubs, zoals de IT en de Roxy en op extravagante House feesten zoals de MTC party’s, voor een uitzinnig publiek die werd opgezweept door de toonaangevende dansmoves van de dansers en danseressen destijds.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het formulier
U kunt natuurlijk ook bellen: 06-41558574


Special Entertainment | Paaldansen