Een kennismaking...

Extravagantie, Sinds 1997

Extravagantie is na haar oprichting snel uitgegroeid tot het dynamische, veelzijdige en gerenommeerde bedrijf dat het nu is. Wij hebben ons stevig in de markt geplaatst middels het vervullen van allerlei wensen als het gaat om entertainment en promotie, in zowel het binnen- als buitenland!
Door opdrachten van o.a. discotheken, organisatie-bureaus, producenten, artiesten en bedrijven heeft Extravagantie een jarenlange ervaring opgedaan in het meewerken en organiseren van thema-avonden, bedrijfsevenementen, beurzen, productpromoties, videoclips, modelopdrachten en dance-acts.

Een greep uit ons scala aan entertainment:

Acteurs
Illusionisten
Goochelaars
Spectaculaire luchtacrobaten
Paaldans acrobaten
Slijptol gitaarspeler
Schitterend geklede steltlopers in thema naar wens
Look-a-like acts
Vuurspuwers
Freerunners
Waarzegster

BMX-ers/ Stunt fietsers
Éénwieler stuntfietsers
Ballon-artiesten
Clowns, in alle vormen en maten 😉
Live muziek, elke muziekgenre mogelijk
Deejays
Jongleurs
Breakdancers
Fakir shows
Buikdansers (inclusief slang mogelijk)
Slangenbezweerder

Allen zijn inzetbaar op (o.a) een speciale thema-avond waarbij wij bezoekers betrekken bij de act voor uw bruiloft, een bedrijfsfeest, horeca maar ook mogelijk op evenement, festival, beurzen, braderie of een winkelcentrum.
Wij kunnen invulling geven aan al uw wensen door een divers aanbod aan acts en entertainment, zodat nagenoeg al uw ideeën werkelijkheid kunnen worden.

Wij hebben zeer veel ervaring met het organiseren en entertainen van thema-avonden, feesten en partijen en bieden graag onze expertise aan om in overleg met u, uw feest een succes te maken!

Bekijk op uw gemak onze website voor een impressie van de diensten die wij leveren.
Is uw interesse gewekt? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin wij ons graag nader aan u voorstellen.
Na het bespreken van uw wensen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte geheel op maat gemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het formulier, maar u kunt natuurlijk ook bellen: 06-41558574

Wij zijn altijd op zoek naar talenten die graag in de entertainment willen werken. Wil je je aanmelden met een act, of ben je danser of danseres? Dan verwijzen wij je graag door naar ons aanmeldingsformulier.

U kunt ons ook vinden op facebook!
Graag tot ziens!