Speciale acts en bijzonder entertainment.

Buiten ons "reguliere aanbod" hebben wij ook speciale acts en bijzonder entertainment, een aantal voorbeelden:

Acteurs
Illusionisten
Goochelaars
Spectaculaire luchtacrobaten
Paaldans acrobaten
Slijptol gitaarspeler
Schitterend geklede steltlopers in thema naar wens
Look-a-like acts
Vuurspuwers
Freerunners
Waarzegster

BMX-ers/ Stunt fietsers
Éénwieler stuntfietsers
Ballon-artiesten
Clowns, in alle vormen en maten 😉
Live muziek, elke muziekgenre mogelijk
Deejays
Jongleurs
Breakdancers
Fakir shows
Buikdansers (inclusief slang mogelijk)
Slangenbezweerder

Allen zijn inzetbaar op (o.a.) een speciale thema-avond, uw bruiloft, een bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Wij kunnen invulling geven aan al uw wensen door ons divers aanbod aan acts en entertainment, zodat nagenoeg al uw ideeën werkelijkheid kunnen worden.
Zomaar een aantal voorbeelden die u kunt toepassen:

Iemand verrassen door hem of haar in een in scene gezet situatie te brengen of helemaal in verwarring te brengen door onze fantastische illusionist.
Een film scene nabootsen.
Een thema-feest met als thema het wilde westen Cowboys en indianen die zorgen dat uw bezoekers betrokken raken bij het feest.
Het kan ook pikanter! Wat dacht u van het Red Light District in Amsterdam na te bootsen... u bedenkt het, wij leveren!

Thema-avonden zijn geschikt voor discotheken en overige horeca, maar zeker ook een succes op bijvoorbeeld een bedrijfsfeest!
Wij hebben zeer veel ervaring met het organiseren en entertainen van thema-avonden, feesten en partijen en bieden graag onze expertise aan om, in overleg met u, uw feest een succes te maken!

Wij leveren een offerte op maat met een volledig uitgewerkt concept, geheel vrijblijvend! Dit is één van onze specialiteiten, dus aarzel vooral niet ons hiernaar te vragen. Mede door deze werkwijze hebben wij ons met trots kunnen onderscheiden van de vele entertainment bureaus.

Bekijk onze speciale gallery pagina om een goede indruk te krijgen van ons entertainment. Mocht u niet vinden wat u zoekt? Vraag dan vooral naar onze overige entertainment, of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om uw wensen kenbaar te maken. U kunt ons natuurlijk ook bellen: 06-41558574


Een kennismaking | GoGo dance